Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Malin Johansson - 30 januari 2011 15:21

Söndagsmys - så känns det just nu.


Huset städat, kaninerna har fått klorna klippta och städat och fint. Det har varit sol och plusgrader ute så missarna har varit ute massa timmar. Kära mamma och pappa har varit här och nu sitter jag i soffan framför brasan och bara myser.


Sambon visar upp hela känsloregistret i soffan...... det är Handbollsbronsmatch Sverige-Spanien på TV...    Han kanske borde se på handboll oftare   Just nu står det 11-11 så nu är det spännande (om man gillar handboll)...


Mor och far kom igår så vi firade min födelsedag några dagar i förväg. Jag bjöd på räkpasta med vitlökssås  - oj vad gott det var! Hade ju ingen aning om hur det skulle smaka, men lät gott när jag hittade receptet. Till pastan serverade jag  ruccolasallad med parmesanflagor, solrosfrön, skivade tomater, olivoja, flingsalt samt vitlöksbröd! Yummie!! Hon verkar ha en trevlig blogg tjejen där jag hittade recpetet http://www.bloggfamiljen.se/2009/01/05/pasta-med-rakor-och-rostad-vitlokssas/


Jag fick presentkort på IKEA från kära faster Birgitta som skickat med presenten med mamma och pappa och två stora glasburkar som jag önksat mig till skafferiet!!   Av mamma och pappa fick jag två stora fina fredskallor, guteblanding (te) och planksteksplankor!!! Ska bli kul att testa vid tillfälle. Har faktiskt aldrig ätit plankstek - inte ens på restaurang. Måste köpa mig en mosspritsare (heter det så?).


En annan kär vän ringde igår och gav en spännande nyhet - dom kanske ska utöka familjen med ytterligare en medlem.....vi får väl se om det går i lås, men det verkar mycket lovande för alla parter i alla fall kan jag intyga   Jag håller tummarna!!!!


Längtar efter våren.... Blir så inspirerad när mamma och pappa är här. Skulle helst gå ut och skotta bort all snö på hela gården och göra växthus av alltihop just nu  Vill påta i rabatterna. Bygga nytt hönshus/vedbod (Pappa ivrig att få hjälpa till och han är sååå välkommen), fixa i växthuset etc etc. Talgoxarna har börjat vårsjunga ute - underbart!!


Nu en powernap i soffan. Sedan kvällprommis med käraste grannen Angela!


Kram på er!


Lilla M

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards