Alla inlägg den 31 maj 2011

Av Malin Johansson - 31 maj 2011 18:42

Blixtar och dunder!!   


Jösses vilket åskväder det kom nyss. Blixtar, dunder, hagel och skyfall och sedan solsken?! Självklart inträffade ju detta sista arbetstimmen för mig (jobbar hemifrån) så det var bara att fint fortsätta knappra på datorn och hoppas att inte strömmen skulle gå eller något liknande. Gick bra i alla fall   Funderade på om hönsen var kloka nog att gå in när det haglade. Kära sambon gick ut för att kika och som stod som klistrade mot väggen under lilla taket som går ut och såg förskräckta ut.... Hmm varför gick dom inte in för?! Göran lockade in dom i alla fall, men dom kanske gick ut igen direkt? Lustiga djur det där.


Jobbat 08.00-18.00 idag så jag känner mig lite tom i bollen. En tjej ledig hela veckan då hennes dotter tar studenten så det blir lite mer att göra.


Idag har vi haft +25 grader ute sol och mulet om vartannat. Saga tyckte det var alldeles för varmt så efter morgontur på 2,5 timme så har hon frivilligt legat inne hela dagen. Baltazar trotsade värmen och var ute. Verkade dock uppskatta skuggan.


Nu en tur bort till postlådorna och se om bästa grannen har en minut över att umgås. Jag lyckas alltid tima in när alla ska lägga sina barn så vi får väl se hur det går idag.


Midsommarplaner smidda..... blir nog toppenkul!


Kram på er!


Malin




Ovido - Quiz & Flashcards